Programe bilanci dhe magazinimi

(HTS) High Tech Supplies sh.p.k. ofron programe finaciare per menazhimin e biznesit tuaj. 

Sygjeruar per bizneset e medha me nje numer te madh artikujsh, por po ashtu mund te perdoret edhe per biznesin e vogel.

Zgjedhje ideale per baret, restorantet, farmacite, supermarketet, pasticerite, magazinat ushqimore, magazinat industriale, etj.

 • Menaxhim i gjendjes se magazines
 • Gjendja e artikujve sipas kategorise
 • Menazhim artikujsh me lexues barkod
 • Raporte shitjesh sipas dates apo sipas kategorive
 • Pasqyrim raportesh dhe bilanci per biznesin tuaj

Programe Financiare - easyPos & easyInvoice

(HTS) High Tech Supplies sh.p.k. eshte partner zyrtar me ESDP per rishitjen e programeve financiare per fatura cash dhe fatura me banke, si per biznesin e vogel po ashtu edhe per biznesin e madh.

Aplikacioni easyPos easyInvoice mund të instalohet në çdo kompjuter, tabletë, telefon smartphone (iOS & Android) apo POS fizik. Është i thjeshtë në përdorim dhe i shpejtë në reagim. Do t’ju duhen pak minuta për ta instaluar dhe do të mund të lëshoni menjëherë faturat e para.

Mund të fiskalizoni fatura kundrejt individëve, por edhe kundrejt firmave, me para cash ose me banke.

Të dhënat tuaja ruhen në sistemin tonë, në Cloud. Në çdo kohë, pavarësisht problemit që mund të keni me kompjuterin apo telefonin (dëmtim, vjedhje, etj.), të dhënat tuaja gjenden menjëherë, të paprekura dhe të vlefshme si për tatimet, si për përdorimin tuaj menaxherial. Të gjitha transmetimet janë të enkriptuara dhe të pakuptueshme për palë të treta.

Zgjedhje ideale per baret, restorantet, farmacite, supermarketet, pasticerite, magazinat ushqimore, magazinat industriale, transport vendas dhe nderkombetar, etj.

 • Fatura Cash & Fatura elektronike
 • Gjendje arke
 • Menazhim artikujsh
 • Subjekte
 • Raporte
 • Gjendje magazine
 • Back-up në cloud

Kasa Fiskale - IVA Elektronik

(HTS) High Tech Supplies sh.p.k. eshte partner zyrtar me IVA Elektronik dhe rishites i autorizuar per qarkun e Elbasanit qe prej vitin 2009 per rishitjen e paisjeve fiskale.